Zakelijk

Onderstaand treft u een overzicht van de meest voorkomende zakelijke schadeverzekeringen.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Bent u ondernemer of zzp’er. Wordt u ziek of krijgt u een ongeval? Dan kunt u arbeidsongeschikt worden. U heeft dan langere tijd geen inkomen. Om uw inkomen te beschermen kunt u een arbeidsongeschiktheidsverzekering aangaan.

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven
Heeft iemand schade door uw product? Raakt een medewerker gewond tijdens het werk? Dan kunt u te maken krijgen met schadeclaims. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen hiervan.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
Werkt u aan projecten die veel geld kosten? Of draagt u veel verantwoordelijkheden bij een project? Dan kan een kleine vergissing al flinke financiële gevolgen hebben. Sluit daarom een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Hiermee verzekert u de financiële gevolgen van een beroepsfout.

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering
U neemt als bestuurder beslissingen voor uw organisatie. Soms pakt zo’n beslissing verkeerd uit. En stelt iemand u aansprakelijk voor schade. Zorg dat u niet aansprakelijk bent met uw privévermogen. Verzeker u met onze Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor uw aansprakelijkheid als bestuurslid.

Brand- en bedrijfsschadeverzekering
Een brand kan nare gevolgen hebben. Voor uw pand, uw product en uw spullen. En natuurlijk vooral voor uw financiële situatie. Met een Brand- en bedrijfsschadeverzekering hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Want u bent uitgebreid verzekerd voor alle gevolgen van een brand.De  Brand- en bedrijfsschadeverzekering geeft u rust en zekerheid. Er is dekking na een brand voor de schade aan uw pand en aan uw spullen. En voor de financiële gevolgschade. Zoals het verlies van omzet omdat u tijdelijk niet kunt werken. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk weer verder met uw bedrijf. Daar helpen we u ook bij.

Zakelijke rechtsbijstandverzekering
Raakt u in een zakelijk conflict met een opdrachtgever? Of heeft u schade en wilt u deze verhalen? Met een Zakelijke rechtsbijstandverzekering komen juristen op voor uw belangen. U bent altijd verzekerd van uitstekende juridische hulp.De Zakelijke rechtsbijstandverzekering bestaat uit onderdelen. Zo kiest u altijd een verzekering voor rechtsbijstand die past bij uw onderneming en risico’s. U betaalt alleen voor de onderdelen die u nodig heeft.

Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering WEGAS
Uw werknemers zijn in veel gevallen dagelijks voor hun werkzaamheden onderweg met alle risico’s van dien. U kunt worden aangesproken voor schade van uw werknemer als gevolg van een ongeval tijdens werktijd. Claims voor letselschade, smartengeld en inkomensschade kunnen zeer omvangrijk zijn. Uw aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven biedt vaak onvoldoende dekking.
Ook een ongevallen- of een schade inzittendenverzekering dekt niet alle schade. Werkgeversaansprakelijkheid gaat steeds verder en brengt grote risico’s met zich mee.

Meer weten?