Wie zijn wij?

ACC hypotheken & verzekeringen is een jong bedrijf opgestart door Anco Carrière. Gedurende 18 jaar heeft hij bij diverse bedrijven in loondienst gewerkt en geadviseerd op het gebied van hypotheken, particuliere- en zakelijke verzekeringen.

ACC hypotheken & verzekeringen biedt u deskundige advisering en diensten aan op het gebied van hypotheken, verzekeringen, sparen, consumptief krediet en toekomstvoorzieningen. Tevens treden wij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij u adviseren. Hiertoe hebben wij een door de Autoriteit Financiële Markten op grond van de Wet op het Financieel Toezicht verstrekte vergunning onder nummer 12041122. Wij streven ernaar u goed en zorgvuldig van dienst te zijn. Toch kan er wel eens wat fout gaan; voor die gevallen zijn wij toereikend verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid.

Ons bedrijf en medewerkers zijn aangesloten bij SEH en ook aangesloten bij het Kifid onder nummer 300015071.


AFM – Instelling die toezicht houdt op het gedrag van de gehele financiële marktsector. Algemene informatie over de taken en werkwijze van deze instelling.