Particulier

Onderstaand treft u een overzicht van de meest voorkomende particuliere schadeverzekeringen.

Inboedelverzekering
Met de Inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade aan spullen in uw huis. Zoals uw bank, laptop of antieke klok. En u bent ook verzekerd voor de spullen in de gebouwen die horen bij uw huis. Bijvoorbeeld fietsen of gereedschap in de schuur.

Opstalverzekering
Brand, water, storm. Uw woning kan op veel manieren beschadigd raken. Met een Opstalverzekering verzekert u uw woning tegen schade.

Autoverzekering
Wilt u een autoverzekering met een lage premie maar wel een ruime dekking? Middels ons inkoop kanaal hebben wij de keuze uit 60 autoverzekeraars met scherpe tarieven en uitgebreide dekkingsmogelijkheden.

Doorlopende reisverzekering
Gaat u binnenkort een weekendje weg? Of heeft u al plannen om er in de kerstvakantie even tussenuit te gaan? Met een Doorlopende Reisverzekering kunt u op ieder moment op vakantie. Het hele jaar door. Zonder zorgen!
Het is mogelijk om een doorlopende annuleringsverzekering aanvullend mee te verzekeren. De kosten hiervan zijn een stuk lager dan indien u deze verzekering bij het boeken van uw reis afsluit.

Aansprakelijkheidsverzekering particulieren
Met de Aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd als u schade veroorzaakt aan anderen. Het gaat om schade die u of uw gezinsleden bij andere personen veroorzaken. Ook uw huisdieren, mensen die blijven slapen en huispersoneel zijn meeverzekerd.

Rechtsbijstandverzekering particulieren
Ruzie met de buren? Een conflict met de aannemer? Of heeft u een probleem met uw werkgever? Het kan iedereen gebeuren. Dan is het prettig als u hierover juridisch advies kunt vragen aan een expert. Dit noemen we rechtsbijstand. Met een Rechtsbijstandverzekering krijgt u snel juridische hulp en advies.

Meer weten?